Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk cashewdip i en liten skål.

Vegansk cashewdip

Vegansk cashewdip. Funkar lika fint med nachos som på mackan! Receptet är publicerat i kokboken "Djurens Rätts bästa recept"

15 min
Förrätt
Glutenfritt
Under 30 min
Frukost
Sojafritt

Ingredienser

½ gul lök
1-2 vitlöksklyftor
100 g cashewnötter
1½ dl havregrädde (välj sojagrädde för glutenfritt)
1½ msk hackad persilja
salt
olivolja till stekning
  1. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna.
  2. Hacka löken och vitlöken fint. Fräs löksorterna försiktigt i olja ett par minuter. Lägg alla ingredienser i mixern och mixa tills allt är blandat och finfördelat (lite grovkornigt blir det). Smaka av med salt.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden