Ingredienser
8 triangelmackor
12 skivor ljust bröd
4 skivor fejkon
2 st skivade tomater
4 salladsblad
Röra:
250 g vegokött t.ex pulled vego
1 dl äggfri majonnäs
4 msk soja- eller havregrädde
4 msk finhackad rödlök
salt och peppar
1 tsk curry
- Stek vegoköttet och fejkon på svag värme
- Hacka det grovt och fräs i olja. Smaksätt med rikligt med kryddor.
- Vispa ihop majonnäsen med grädden och rör ner vegoköttet och rödlöken. Smaka av med salt och peppar.
- Rosta eller stek brödet i mjölkfritt margarin eller olja. Lägg ihop bröden (tre skivor till varje macka) med tomatskivor, sallad, vegoköttsröran och fejkon mellan lagerna. Dela på diagonalen och sätt en tandpetare i mitten för att hålla ihop dem. Servera gärna med coleslaw.