Hoppa till huvudinnehåll
En tallrik med ris och tofu, garnerad med basilika.

Vegansk tofugryta med chili & soltorkade tomater

Oddlygoods "Marry Me Tofu" med deras chili cooking cream och soltorkade tomater! Perfekt snabblagad middag som passar både i matlådan och till mer speciella tillfällen.

25 min
Under 30 min
Middag
Lunch

Ingredienser

2 portioner
400 gram tofu
1 tsk tomatpuré
1 dl soltorkade tomater
2 dl Oddlygood Chili Cooking Cream
0,5 dl vatten
Dina favoritkryddor

Topping

Färsk basilika
Oddlygood Italian Style grated
  1. Pressa tofun tills den är någorlunda torr och skär sedan i kuber. Salta!
  2. Stek tofun i olja tills tofun är krispig och ställ åt sidan. 
  3. Finhacka soltorkade tomaterna och lägg ner dem i en stekpanna eller gryta ihop med tomatpurén, Chili Cooking Oat och vatten. Rör om och lägg i tofun, låt sjuda några minuter. 
  4. Servera med ris, toppa med Italian Style Grated och färsk basilika. 

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och samla alla dina favoritrecept på ett och samma stället. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden