Hoppa till huvudinnehåll
Rödbetssallad i en vitskål på ett dukat bord

Enkel vegansk rödbetssallad

Ett bra vegansk recept på rödbetssallad som går att variera med äpplen, lök, kapris. Köp gärna färdigkokta rödbetor så spar du tid.

15 min
Såser & tillbehör
Sallader
Jul
Midsommar
Under 30 min
Förrätt

Ingredienser

6 portioner
ca 500 g färdigkokta rödbetor
1 dl vegansk majonnäs
1 dl vegansk créme fraiche
1 msk senap
Salt och peppar
  1. Tärna rödbetorna till önskad storlek. Använda gärna handskar det, blir lätt färgglatt om händerna. 
  2. Blanda i en skål med vegansk majonnäs, créme fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden