Hoppa till huvudinnehåll
Veganska köttbullar i en vit skål på ett dukat bord

Veganska "köttbullar"

Recept på veganska köttbullar som passar lika bra till vardags som till fest!

30 min
Middag
Veganiserad
Jul
Midsommar

Ingredienser

4 portioner
300 g formbar färs
0,5 dl japansk soja
1 gul lök
1 tsk citronpeppar
Mjölkfritt margarin till stekning
  1. Finhacka löken och sätt igång pannan
  2. Häll upp upptinad sojafärs i en bunke och blanda i soja , peppar och lök. Det är viktigt att du väljer en sojafärs du gillar i smaken och som gärna har stora bitar färs för bästa konsistens.
  3. Värm upp margarin i en stekpanna och rulla en vegobulle.
  4. Börja med att provsteka en vegobulle, är du nöjd med storlek och smak så rullar du resten och steker de. Det är då du har möjlighet att anpassa salt och peppar efter smak. Servera med valfria tillbehör.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden